VIDEO Dupa munca si rasplata cu o portie de carnati cu mamaliga si varza acra

Dragi prieteni, rețeta culinară de azi – nici măcar nu se poate numi rețetă fiindcă este de fapt ……o glumă culinară. Mai exact, am prăjit vreo doi metri de cârnați preparați acum o săptămână cu carne și mirodenii de la marketurile Mona Lisa (reţeta AICI https://www.infocs.ro/video-carnatii-banatenesti-de-casa-reteta-pas-cu-pas/ ), cârnați pe care i-am afumat la Câlnic la Nea Mărin, am pus pe lângă și o căpățână de varză acră scoasă atunci din butoiul meu din balcon și am mai ,,tras” și o mămăligă cu mălai primit de la un bun prieten de al meu de la Șopotu Vechi – mălai obținut la moară pe apă, cu boabe râșnite pe pietre de moară și…….hai fuga la fetele de la magazinul Mona Lisa de pe Bulevardul Republicii de vis a vis de stația de autobuz de la Miorița și…………gata rețeta.

Ce reacție au avut feţele și cum au apreciat gestul și bucăţele, vedeți și dumneavoastră în materialul video care însoțește aceste rânduri. Așa că, nu mai pot spune decât ,,spor la treabă” dacă faceți cârnați, sau ,,poftă bună” dacă ia-ți făcut deja și ați trecut la degustarea lor.

Comentarii

comentarii

3 thoughts on “VIDEO Dupa munca si rasplata cu o portie de carnati cu mamaliga si varza acra

  1. Am facut verificarea, am citit si va multumesc de gandul bun. Comentariul dv. era trecut la ,,in asteptare,, pt aprobare. Acum este pe site. Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

  2. Doamna, eu nu am sters nimic, nici macar nu am ajuns sa vad ce comentarii sunt lasate fiindca – nu am timp. Dar verific acum. Va multumesc oricum de atentie si gandul bun.

  3. Buna seara, dle Vali Popovici, V-am lasat un comentariu pe youtube la filmuletul acesta, “Carnatiprajiti cu mamaliga si varza acra”, postat de dvs pe16 decembrie 2016, si am vazutca l-ati sters:As dori sa stiu de ce ati facut asta tinand cont ca vascrisesem un mesaj frumos.  Multumesc si astept raspunsul dvs. Cu stima Lana T.

Comments are closed.