VIDEO Nuntă cu peste 1000 de invitați la Caransebeș

O nuntă la care au participat peste 1000 de invitați, a avut loc ieri la Caransebeș. Este știut faptul că la țigani nu contează ziua din cursul săptămânii când este vorba de nuntă. Așa că acestea pot fi văzute în ori ce zi a săptămânii, mai puțin vinerea.
Așa că, nu a contat că este marți- dacă oamenii au vrut – a ieșit una dintre cele mai mari nunți din oraș, din ultimii ani. Așa cum este obiceiul, nunta a început la casa mirelui unde a fost desfășurată o adevărată armată de ospătari și bucătari – mai bine de jumătate dintre ei fiind aduși din Spania – loc în care muncește și familia respectivă. Socrul mare are o firmă de construcții cu 120 de angajați și lucrează exlusiv pentru un mare lanț de magazine din toată Spania pe care le amenajează. În vremurile bune, el dădea de lucru la peste 300 de oameni.

De altfel, la nunta din Caransebeș au participat mai mulți invitați din Spania, parteneri de afaceri și prieteni ai socrului mare. Meniul a fost unul pe măsură – de la miei și purcei la grătar și până fructe de mare, dulciuri rafinate și sculpturi în fructe sau bar din gheață.
Nunta Caransebes (35)
Pentru organizarea petrecerii, au fost aduse mai multe firme de catering din Timișoara și București iar pentru preparatele tradiționale, bucătarii au fost aduși din Spania și România. Un avion care tracta un bener cu inscripția ,,Casă de piatră” a survolat orașul și casa mirilor.
Nunta Caransebes (26)
Atmosfera petrecerii a fost asigurată de cei mai renumiți maneliști: Nicolae Guță și Florin Salam. Spectacolul a fost întregit de Taraful de la Clejani cu Viorica și Ioniță.
Nunta Caransebes (7)
Hainele mirilor au fost cumpărate de la Madrid iar rochia miresei care a avut o trenă de 15 metri, a costat 9000 de euro. În jurul casei mirilor și pe străzile din jur, s-au adunat peste 300 de bolizi care au cam dat traficul peste cap pentru vreo două ore. Socrul mare și-a cerut scuze în mod public pentru disconfortul creat caransebeșenilor. Unchiul mirelui a precizat că ei sunt oameni civilizați care respectă legile țării și nu au de-a face cu lumea interlopă.
Nunta Caransebes (24)
Petrecerea a început în jurul prânzului la casa mirilor iar spre seară, s-a mutat în cel mai mare local din oraș care poate găzdui atâta lume și s-a încheiat dimineața. Nu au lipsit dedicațiile și felicitările pentru tinerii miri, nași și socri.
Nunta Caransebes (30)
Pe marginea drumului și în jurul sălii de petrecere, coloanele de mașini parcate, s-au întins pe ambele părți pe câteva sute de metri. Chiar dacă vorbim de sute de mașini, circulația nu a fost afectată pe drumul național – organizatorii ocupându-se de dirijarea mașinilor invitaților.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Nuntă cu peste 1000 de invitați la Caransebeș

  1. astia de se umfla cu bogatia lor shi ma refer la tzigani cate fapte debcaritate au facut sa ajute aaracii?

Comments are closed.