Pastrav la gratar fara pic de sare, in aer de Buhui, in pastel de toamna VIDEO

Pastrav la gratar fara pic de sare, Dragi prieteni, reţetă de astăzi a venit cu ceva nou pentru mine, fiindcă nu s-a folosit nici un pic de sare adăugată. Ne-am mulţumit cu sărea din bucate şi cu brânză sărată.

 

Nicu Şuşară, cabanierul de la cabana silvică de la Lacul Buhui, a fost maestrul bucătar. Asta după ce ne-a plimbat toată dimineaţa în jurul lacului, la peştera Buhui, spre Izvoarele Carasului şi multe alte locuri frumoase. Sunt imagini aşa de frumoase încât este păcat să nu vedeţi măcar o mică parte din ele.

În rest – păstrăvul de Miniș a fost curăţat şi spălat şi mai apoi pus pe grătarul încins. Separat, Nicu a făcut o mămăligă din aia vârtoasa întoarsă pe fun dul de lemn lângă care a pus şi un mujdei de usturoi cu câteva linguri de smântână, dar fără pic de sare. Sarea a venit din brânză de oaie servită lângă brânză şi peşte.

Pastrav la gratar fara pic de sare. Un pahar de rachie a stropit meniul aşa că, eu vă spun doar poftă bună şi hai la Buhui la cabană şi la o plimbare cu barca pe lacul de cristal.

Comentarii

comentarii