Rețeta de azi- Musaca de cartofi
Ingrediente:
Preparare:
Etapa 1 Cartofii curatati i-am taiat felii de aceiasi grosime cu ajutorul unei razatoare speciale.Feliile de cartofi i-am fiert dar nu de tot.
Intre timp am facut sosul de carne.Ceapa taiata mic am calit-o in putin ulei de masline.Am adaugat morcovul dat pe razatoarea mica si carnea toacata.Cand carnea se vedea ca e facuta putin am adaugat rosiile, bulionul si am lasat sa fiarba la foc mic 10 minute.La sfarsit am adaugat verdeata tocata mic.Am lasat sa se raceasca sa pot adauga cele 2 oua. Feliile de cartofi le-am asezat intr-un vas termorezistent iar peste ele sosul de carne.Am repetat operatiunea pana ce ultimul rand a fost cu cartofi. Peste preparat am turnat un ”sos” facut din smantana, ou si cascaval ras.Peste toate mozarella. A stat la cuptor pana s-a rumenit (cam 1 ora la mine).
de gabrielaolteanu (Viziteaza situl)